13.2 C
London
Sunday, October 17, 2021
13.2 C
London
Sunday, October 17, 2021

Un profesor din Marea Britanie s-a căsătorit cu o adolescentă

Un profesor de fizică a fost exclus pe viață din învățământ după ce s-a aflat că, în urmă cu un deceniu, s-a dus în Banghaldesh, unde s-a căsătorit cu o fată în vârstă de 13 ani.

Profesorul, care preda la scoala London Nautical School Joshim Nur acum în vârstă de 34 de ani, a întâlnit-o pentru prima dată pe fata respectivă cu trei zile înainte de nuntă. Totul s-a petrecut în 2006, când a fost în Bangladesh, în timpul vacanței de vară, și a vizionat un videoclip despre fata în cauză realizat chiar de tatăl ei.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Victima a spus că a întreținut relații sexuale cu soțul ei imediat după nuntă. Ea a fost adusă apoi la Londra, iar profesorul le-a spus atunci tuturor că soția lui avea 18 ani, scrie Daily Mail.

- Advertisement -

Profesorul a fost anchetat de o comisie a Autorității pentru reglementarea învățământului. Inițial, el a încercat să scape, acuzându-i pe părinții fetei de ‘înșelăciune‘, afirmând că aceștia i-au ascuns vârsta reală a miresei.

Până la urmă, el a recunoscut că știa că s-a căsătorit cu o fată în vârstă de 13 ani, care era atunci elevă în clasa a 8-a. Nu este clar cât timp au rămas cei doi împreună sau dacă au copii.

Profesorul a fost exclus din învățământ și urmează să fie declanșată o anchetă penală.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: