11.3 C
London
Sunday, October 24, 2021
11.3 C
London
Sunday, October 24, 2021

Un polițist irlandez cântă la acordeonul unei românce care cerșește în Anglia

O româncă din Anglia, cântăreața pe stradă, a acostată de un polițist din cauza acordeonului cu care își câștiga existența.

Polițistul s-a apropiat de românca care cânta la acordeon ținând mâna pe stația de emisie-recepție ca și cum ar fi raportat un caz, a salutat-o și a întrebat-o dacă are autorizație pentru a susține un concert.

- Advertisement -

Ești din România? Cânți la acordeon? Merge bine instrumentul? Și eu obișnuiam să cânt, sunt din Irlanda. Pot să-l încerc?”, sunt întrebările care au luat-o prin surprindere pe cerșetoarea româncă.

Bărbatul i-a luat acordeonul și, surprinzător, și l-a așezat pe umeri pentru a face o demonstrație live, în văzul tuturor.

Când a văzut că polițistul nu intenționează să o amendeze pentru cerșetorie, femeia a prins curaj și s-a oferit să îl ajute să își așeze mai bine acordeonul.

Sunt irlandez! Irlandez!”, a mai spus polițistul în timp ce a început să interpreteze un cântec patriotic din țara sa natală.

Sunt câteva note care nu merg cum trebuie! De unde ai zis că ești, din România? Foarte bine, eu acum trebuie să mă duc la muncă. N-ar trebui să îți dau bani, așa că…” a mai spus polițistul în timp ce i-a întins „palmat” o bancnotă.

Scena în care polițistul irlandez cântă la acordeonul unei românce care cerșește în Anglia a fost filmată, postată pe internet și a devenit viral pe rețelele de socializare.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: