13.1 C
London
Monday, June 27, 2022
13.1 C
London
Monday, June 27, 2022

Un politician din Londra cere sterilizarea persoanelor care nu muncesc, fac copii și vor ajutoare sociale

Ben Bradley, vicepreşedinte al partidului conservator (Tory), partid aflat la guvernare, a scris pe blogul său că ar trebui ca persoanele din Marea Britanie care cer ajutoare sociale ar trebui sterilizate. „Vasectomiile sunt gratis”, a scris Bradley, „familiile care nu au lucrat nici măcar o zi în viaţa lor, dar fac 4-5 copii, în vreme ce restul avem 1 sau 2 ne vor face să ne înecăm într-o mare de şomeri pe care va trebui să-i ţinem în spate!”.

Politicianul a cerut ca beneficiile sociale acordate de guvernul de la Londra să fie limitate la 500 de lire pe săptămână, indiferent de numărul de copii. E oribil că sunt familii care câştigă mult peste salariul mediu sau chiar peste un salariu bun doar pentru că au 10 copii. Îmi pare rău, dar câţi copii ai, e o alegere. Nu ţi-i permiţi, nu-i fă!”.

Contactat de BuzzFeed pentru a comenta postarea, Bradley a preferat să-şi şteargă blogul, consbradders32, apoi a prezentat oficial scuze, spunând că e vorba de un articol mai vechi şi că între timp s-a maturizat şi a realizat că un astfel de limbaj e nepotrivit!”.

- Advertisement -

Bradley, ales în 2017 în Camera Comunelor în circumscripţia Mansfield, este una dintre vedetele Partidului Conservator iar premierul Theresa May l-a numit acum câteva zile vicepreşedinte pentru tineret. El a fost însărcinat cu îmbunătăţirea imaginii partidului de guvernământ în rândul tinerilor.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: