2.5 C
London
Sunday, April 11, 2021

Un patron din Marea Britanie, vrea să-și transforme barul în biserică

- Advertisement -

Pandemia de coronavirus i-a determinat pe patronii de restaurante să ia măsuri disperate pentru a-și salva afacerea. Este și cazul unui bărbat din Marea Britanie, care vrea să-și transforme barul în lăcaș de cult, scrie Thescottishsun.

James Aspel patronul unui bar specializat în tequila face eforturi uriașe pentru a-și ține în viață afacerea, în contextul pandemiei de coronavirus și al restricțiilor impuse pentru stoparea răspândirii virusului.

- Advertisement -

Cum situațiile disperate cer măsuri… aidoma, el a depus actele pentru a-și transforma barul într-o biserică. Motivul? Lăcașurile de cult pot rămâne deschise în timpul restricțiilor de gradul 3.

După „schimbarea la față”, barul transformat în lăcaș de cult ar urma să se numească „Biserica celor 400 de iepuri”.

Potrivit lui Aspel, pentru a depune o astfel de cerere trebuie ca oamenii să semneze pentru congregația ta. Membrii noii religii pot alege să fie „un credincios iepure” sau „reverend al iepurilor drepți”. James Aspel, 34 de ani, încă se gândește cum să practice religia.

A pornit în glumă, dar până la urmă e o treabă serioasă. Cu noile restricții, suntem forțați să închidem și ar putea dura luni bune până să putem redeschide. Așa că am trimis această cerere pentru a înregistra barul ca lăcaș de cult.

Barul a fost deschis în urmă cu cinci ani, iar „aniversarea” de anul acesta l-a prins cu lacătul pe ușă, întrucât cea mai mare parte a sectorului HoReCa a fost nevoit să închidă, din cauza restricțiilor anti-COVID.

În Marea Britanie, până acum, 600.000 de oameni din acest domeniu și-au pierdut locul de muncă.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news