2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Un mort şi transporturi perturbate în Marea Britanie din cauza uraganului Gonzalo

[quote_box_center]O femeie a murit la Londră zdrobită de un copac doborât de uraganul Gonzalo, care a perturbat transporturile rutiere, aeriene şi feroviare astazi, când a afectat Marea Britanie[/quote_box_center]

Serviciile de intervenţie nu au putut face altceva decât să constate decesul femeii atunci când au ajuns la faţa locului, într-un cartier monden din sud-vestul Londrei.

- Advertisement -

Pe aeroportul londonez Heathrow, cel mai important din ţară, au fost anulate aproximativ 110 zboruri, în timp ce numeroase trenuri înregistrau întârzieri în sudul Angliei, din cauza acestei prime furtuni hibernale.

[pull_quote_center]Rafale de vânt care depăşesc 100 de kilometri pe oră au fost înregistrate în cursul dimineţii, dar meteorologii prevăd o revenire la normal miercuri.[/pull_quote_center]

Uraganul Gonzalo însoţit de rafale de vânt de 175 de kilometri pe oră a lăsat fără curent electric majoritatea locuinţelor din Insulele Bermude la acest sfârşit de săptămână, a provocat inundaţii şi a dezrădăcinat numeroşi copaci, fără a provoca însă victime.

Uraganul a provocat anterior moartea unei persoane şi importante pagube materiale la trecerea sa prin Caraibe. Acesta a pierdut însă din intensitate în timp ce a traversat Atlanticul.

- Advertisement -
Sourcemediafax

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: