17.5 C
London
Saturday, August 21, 2021
17.5 C
London
Saturday, August 21, 2021

Un moldovean stabilit în Marea Britanie, rănit grav de către un hoț

Un moldovean a suferit un grav accident în Marea Britanie, în timp ce era la muncă. Bărbatul are nevoie de peste 50 de mii de dolari pentru tratament.

Accidentul a avut loc pe data de 9 noiembrie anul curent, în timp ce Vadim Cangea făcea livrări, în calitate de curier.Un hoț a încercat să-i fure mașina, iar Vadim l-a văzut și a încercat să intervină, întrucât camioneta era singura sa sursă de venit. În acel moment, hoțul l-ar fi împins și el a ajuns sub roțile mașinii și a fost târât mai mulți metri, ceea ce i-a provocat leziuni grave, care i-au pus viața în pericol, transmite unimedia.info.

În momentul în care și-a dat seama de gravitatea acțiunilor sale, hoțul a sărit din mașină și a fugit de la locul incidentului, lădându-l pe Vadim să zacă sub roțile mașinii, așteptând mai multe ore în șir până a fi găsit și transportat la spital.

- Advertisement -

Colegii săi într-un apel în care roagă oamenii să-l ajute și să banii pentru tratamentul atât de necesar în aceste momente dificile.

Soția sa a scris un mesaj emoționant pe Facebook. Potrivit femeii, accidentul s-a întâmplat chiar în ziua aniversării nunții lor.

Pentru cei care doresc să-l ajute pe Vadim Cangea, pot dona aici!

Până la acest moment, aproape 1 000 de oameni au donat bani în valoare de 40 000 de dolari.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: