9.2 C
London
Monday, April 18, 2022
9.2 C
London
Monday, April 18, 2022

Un milionar britanic s-a îndrăgostit de România

Paul Lister, milionarul britanic care a avut ideea realizării documentarelor ”Wild Carpathia” despre ţara noastră, a declarat că România este ”în top 5 cele mai frumoase ţări din lume şi cea mai frumoasă ţară din Europa”.

Anca Dobrescu, coordonator de proiect în cadrul fundaţiei European Nature Trust, susţine că Lister a fost în 130 de ţări, însă România ocupă un loc special în inima lui. ”Când vorbeşte despre România, ochii îi devin mai vii, glasul i se însufleţeşte. El spune că România este în top 5 cele mai frumoase ţări din lume şi cea mai frumoasă ţară din Europa”, a declarat Dobrescu.

- Advertisement -

Ea mai spune că Lister este cel care a insitat ca Prinţul Charles să facă parte din proiectul ”Wild Carpathia”.  [pull_quote_center]Nu e un secret că Prinţul Charles e un mare fan al României. Paul a insitat şi l-a convins să apară în documentar. Poate că un om ca Paul Lister ştie bine ce vorbeşte când spune că România e un loc unic în lume. Aşa au început documentarele ‘Wild Carpathia[/pull_quote_center] , a precizat Dobrescu.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: