1 C
London
Tuesday, January 18, 2022
1 C
London
Tuesday, January 18, 2022

Un interlop român la Londra a găsit soluția unei îmbogățiri rapide și spectaculoase

Cazul interlopului român din Galați a intrat în atenția opiniei publice după ce judecătorii au refuzat să-l aresteze.

Niculai Sefer este la prima vedere, un interlop gălățean care a intrat în atenția procurorilor din cauza afacerilor cu iz penal pe care le-a desfășurat pentru a face bani negri pentru zile albe. Însă povestea interlopului este una mult mai complexă.

Acuzat inițial de procurorii gălăţeni doar de spălare de bani, acesta pare a fi un infractor mult mai periculos și mai lipsit de scrupule decât pare la prima vedere. Conform acuzațiilor pe care procurorii le-au prezentat instanței, membrul temutului clan Sefer din Galați și-a trimis concubina, pe nume M.E., la produs în Londra și a reușit performanța de a încasa de pe seama acesteia aproape jumătate de milion de euro.

- Advertisement -

Femeia a practicat servicii de prostituție de lux și a fost plasată unor personaje potente financiar care au plătit sume uriașe pentru a se bucura de nurii gălățencei. Astfel, un singur potent om de afaceri indian a plătit pentru serviciile prestate timp de doi ani de prostituata gălățeancă nici mai mult nici mai puțin de 250.000 de euro. Chiar dacă procurorii nu dau detalii complete despre clienții fetei, aceștia estimează sumele încasate de interlopul gălățean de pe urma acesteia la aproximativ 390.000 de euro și peste 450.000 de lei. Bani pe care interlopul i-a utilizat pentru a își cumpăra proprietăţi somptuase în cartierele de lux ale urbei gălățene și pentru a duce o viață de nabab.

Se pare că lăcomia l-a băgat pe acesta în belele deoarece, dupa ce a forțat-o pe găina sa cu ouă de aur, prostituata care îi aducea banii din Londra, să îi cedeze jumătatea să dintr-o vilă de lux situată pe faleza Dunării, procurorii i-au luat urmă. Aceștia au propus în fața judecătorilor gălăţeni, pe data de 5 iunie,  arestarea preventivă a interlopului, dar magistrații l-au lăsat în libertate considerând că nu reprezintă un pericol social.

Procurorii gălăţeni sunt nevoiți să găsească acum și alte dovezi pentru a-l închide pe interlopul gălățean care pare că pentru scurt timp a găsit soluția unei îmbogățiri rapide și spectaculoase: deschiderea unei filiale cu o singură prostituată de lux la Londra.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: