18.9 C
London
Tuesday, June 21, 2022
18.9 C
London
Tuesday, June 21, 2022

Un individ din Manchester a făcut 42 de rezervări false

Un local din Manchester a fost nevoit să renunțe la 47 de clienți care voiau să ia masa în oraş, după ce cineva a folosit informații false pentru a rezerva șapte mese, scrie DailyMail.

Efectuată printr-un serviciu de rezervare online din cauza restricțiilor coronavirusului, fiecare rezervare a fost făcută folosind date de contact false.

Odată cu nefericitul incident, angajaţii au început să facă diverse speculaţii. Spre exemplu, patronul consideră chiar că ar putea fi vorba despre o persoană rău intenţionată, care a vrut în principal să afecteze cursul afacerii.

- Advertisement -

Într-o postare pe rețelele de socializare, personalul a scris: ”Toată conducerea și personalul de la The Black Ladd vor să mulțumească imens individului sau persoanelor care au decis să folosească serviciul nostru de rezervare online pentru a rezerva mese folosind informații false și irosind 42 de locuri în restaurant ieri. Nu este suficient că sectorul nostru a fost deja cel mai puternic lovit. A trebuit să refuzăm 47 de clienți care doreau să vină și să ia masa la noi, dar din cauza acestui act dezgustător deliberat a trebuit să le refuzăm accesul la o masă”.

Postarea a continuat pentru a sublinia că sistemul de rezervare a fost modificat acum. Clienții vor trebui să furnizeze detaliile cardului. Banii vor fi luați de pe card dacă rezervările sunt anulate prea târziu sau dacă clientul nu ajunge la rezervare.

Industria a trecut deja printr-o perioadă dificilă din cauza coronavirusului.

Pub-urile și restaurantele se confruntă cu o penurie severă de forță de muncă și patronii sunt forțați să închidă. În plus, angajații trebuie să rămână acasă până la zece zile după ce au intrat în contact cu un caz pozitiv, chiar dacă au rezultate negative pentru Covid.

Șefii de ospitalitate doresc ca acest lucru să fie schimbat, astfel încât oricine are un rezultat negativ să se poată întoarce la muncă.

Natura aplicației NHS Covid – care le spune oamenilor să se autoizoleze dacă au fost în contact strâns cu cineva care este depistat pozitiv ulterior – semnifică că personalul ospitalității este în special susceptibil de a primi astfel de notificări.

Contact strâns înseamnă a fi la mai puțin de doi metri de o persoană care a fost testată pozitiv.

Aplicația a fost criticată anterior pentru erori, inclusiv pentru trimiterea de alerte de tip fantomă, provocând alarme inutile și perioade de autoizolare pentru respectivii utilizatori.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: