15.6 C
London
Monday, June 27, 2022
15.6 C
London
Monday, June 27, 2022

Un hot român a forst prins la furat pe un șantier

Un spărgător român a fost trimis la închisoare după ce a fost prins în timp ce încerca să foreze printr-un acoperiș al unei magazii de pe un șantier din Devon scrie Devon Live.

Claudiu Neconoscutu făcea parte dintr-o bandă de patru bărbați care în septembrie 2019 au făcut turul Marii Britanii unde au spart magazii de pe șantiere din Devon, Londra și Cleveland.

- Advertisement -

Necunoscutu, în vârstă de 25 de ani, fără adresă fixă, a admis intrările prin efracție și a fost închis pentru un an de Exeter Crown Court.

Judecătorul i-a spus cetățeanului român că ar trebui expulzat în România.

Judecătorul David Evans: „Imaginea clară este a ta care te plimbai prin țară pur și simplu pentru a da spargeri, deci există un motiv foarte bun pentru a fi expulzat.”

Pledez autorităților să nu întârzie expulzarea. Nu avem nevoie de oameni care vin aici doar ca să spargă. Dacă vrei să faci acest lucru în propria țară, depinde de tine”, a spus magistratul.

Procurorul Tom Bradnock a declarat că Necunoscutu a fost unul dintre cei patru bărbați care au tăiat gardul perimetral de la curtea Newbery Metals din Newton Abbot, în după-amiaza zilei de 1 septembrie a anului trecut.

Au fost văzuți pe camerele de supraveghere cu saci din plastic și scule electrice în timp ce încercau să spargă o magazie cu metale mai valoroase, neferoase.

Au încercat să-și croiască drum prin acoperiș, dar o alarmă a sunat, iar poliția i-a arestat pe doi dintre ei, printre care și Necunoscutu, în timp ce fugeau.

El a susținut că doar dormea în apropiere și nu are nimic de-a face cu furtul, dar a fost identificat după filmările de pe camerele de supraveghere.

Apărătorul lui a spus că Necunoscutu a executat deja o pedeapsă cu închisoarea pentru furturi similare din Londra.

El vrea să se întoarcă în România pentru a avea grijă de soția și cei trei copii și nu intenționează să conteste expulzarea.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: