9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021
9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021

Un hoț de bijuterii a fost imobilizat de niște români curajoși

Scene ca în filmele de acţiune au fost surprinse în centrul Londrei. Un individ care face parte dintr-o temută bandă de hoţi de bijuterii a fost placat şi pus la pământ de martori români, chiar în timp ce fugea după jaful de la un magazin de lux.

Filmate dintr-o cafenea alăturată, imaginile surprind momentul în care hoţii sparg vitrina bijuteriei. Şase la număr, poartă căşti de motor şi sunt extrem de rapizi. Au în mâini răngi şi baroase şi încearcă să spargă geamul securizat al magazinului de lux.

Câţiva martori ies să îi prindă, dar hoţii acţionează ca un fulger. Acest bătrânel încearcă să îi atace cu o umbrelă.

- Advertisement -

În haosul creat, doi hoți rămân în urmă. Unul este, în cele din urmă, imobilizat şi pus la pământ. Unii martori spun că doi români ar fi luat iniţiativa, dar informaţia nu a fost, pentru moment, confirmată.

Furturile realizate de hoţi pe mopede s-au înmulţit în Londra în ultima perioadă. Peste 16 mii au fost înregistrate numai în ultimul an, potrivit unui raport al Poliţiei Metropolitane.

Ceilalţi cinci hoţi implicaţi în tentativa de jaf de la bijuteria londoneză au reuşit să fugă. Poliţia speră să le ia urma prin intermdiul complicelui lor care a fost arestat.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: