Un grup de țigani a obținut dreptul de a locui pe un teren de fotbal din Marea Britanie

anunturiuk.com Un-grup-de-țigani-a-obținut-dreptul-de-a-locui-pe-un-teren-de-fotbal-din-Marea-Britanie

[quote_box_center]Un grup de țigani a câștigat dreptul de a „locui” pe un teren de fotbal pentru că una dintre femei urmează să nască în curând.[/quote_box_center]

Decizia judecătorilor a venit după ce „invadatorii” au susținut că ar trebui să li se permită șederea, invocând legea care spune că o femeie are nevoie de o adresă fixă pentru noul născut, relatează dailymail.co.uk.

Asta înseamnă că nomazii își pot ține în continuare rulotele pe terenul din Kidsgrove, Marea Britanie, pentru încă două săptămâni, împiedicând o echipă locală de fotbal să desfășoare meciuri.

Însă având în vedere că alte două femei care locuiesc acolo sunt însărcinate, există temeri cu privire la faptul că va mai trece destul timp până când echipa își va primi terenul înapoi.

Țiganii și-au instalat tabăra ilegală în urmă cu 10 zile, fiind a patra oară în ultimele 12 luni când se mută pe acel teren.

[pull_quote_center]Localnicii se așteptau ca aceștia să fie evacuați după ce consiliul local a emis mandate de evacuare, însă au fost șocați să afle că musafirii vor mai locui acolo pentru o perioadă, până la 10 august.[/pull_quote_center]