1.2 C
London
Sunday, January 24, 2021

Un grup de români fura din magazinele TK Maxx folosind dispozitive de bruiaj

- Advertisement -

Un grup de români fura din magazinele TK Maxx folosind dispozitive de bruiaj care le permitea să iasă nedetectați cu marfa scrie Nottinghampost.

Se pare că aparatura nu era prea performantă, din cauză că Dorin Talpoș a fost prins de două ori, la doar șase zile de la sosirea în Marea Britanie.

A doua oară se afla într-un magazin TK Maxx din Nottingham.

- Advertisement -

El le-a spus magistraților că a auzit despre dispozitive atunci când a coborât din autocarul care îl adusese din Bruxelles.

Românul a mai spus că venise să lucreze într-un restaurant chinezesc din Londra, însă acest plan a eșuat.

Apoi, a plecat în Birmingham, unde s-a întâlnit cu doi compatrioți, Mario și Johnny. Aceștia i-au spus despre echipamentul de bruiaj și l-au recrutat.

Nu aveam nici bani, nici măcar să cumpăr o bucată de pâine. Vream doar bani să mă duc acasă”, a spus Talpoș, în vârstă de 44 de ani, prin intermediul unui interpret.

Prima dată au încercat să fure din Birmingham, însă au fost depistați, dar au fost eliberați. Apoi, cei patru, cu încă o persoană al cărui nume nu este cunoscut, au plecat spre Notingham.

Au descărcat o hartă cu toate magazinele TK-Maxx și au pornit la „treabă”.

Cei doi tovarăși ai săi au reușit să treacă cu hainele furate de securitate, însă Talpoș a fost prins când se pregătea să părăsească magazinul.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news