12.7 C
London
Saturday, June 25, 2022
12.7 C
London
Saturday, June 25, 2022

Un garaj subteran ascuns în inima Londrei adăpostește 130 de supercaruri

O companie britanică a dat naștere unui garaj subteran ascuns în inima Londrei. Locul oferă condiții perfecte de păstrare pentru mai multe supercaruri de milioane de lire, dar și pentru mașini clasice.

Londra este unul dintre cele mai aglomerate orașe din lume. Prin urmare, găsirea unui loc de parcare poate fi un adevărat coșmar. Mai ales atunci când conduci o mașină extrem de scumpă. Iar astfel de apariții sunt extrem de comune în Londra.

Din nevoia de a adăposti aceste bijuterii pe patru roți a apărut un garaj secret, chiar în inima Londrei. Nimeni nu știe unde se află subteranul în care stau aliniate într-o ordine perfectă zeci de supercaruri cu prețuri astronomice.

Garajul se numește Windrush și este deținut de o companie care mai are un garaj asemănător ceva mai departe de Londra.

- Advertisement -

anunturiuk.com Un-garaj-subteran-ascuns-în-inima-Londrei-adăpostește-130-de-supercaruri-3Tratamentul pe care supercarurile îl primesc aici este unul aparte.

Fiecare chiriaș pe patru roți este trecut printr-o fază introductivă, care presupune fotografierea sa din orice unghi și notarea tuturor defectelor. Primește o notă și este parcată pe locul său de un valet.

Interiorul primește un strat protector, anvelopele sunt umflate, iar bateria este conectată la un încărcător auxiliar pentru a rămâne în viață. Unele mașini petrec foarte mult timp fără a fi mișcate, motiv pentru care bateria este verificată săptămânal, iar la 60 de zile mașina este trimisă la un atelier pentru un ciclu de rulare.

Temperatura garajului este una constantă, de 15 grade, și fiecare mașină este acoperită cu aceeași husă.

£485 de lire costă găzduirea unei mașini în fiecare lună.

anunturiuk.com Un-garaj-subteran-ascuns-în-inima-Londrei-adăpostește-130-de-supercaruri-2Atunci când vor să se bucure de mașinile lor, proprietarii trebuie să anunțe. Mașinii i se face o inspecție, se verifică plata taxelor de drum și apoi i se livrează clientului. În prezent, 130 de supercaruri sau mașini clasice rare sunt parcate în misteriosul garaj londonez.

În weekend, parcările încep să se golească, întrucât clienții (celebrități, câștigători la loterie, fotbaliști sau vedete internaționale) vin să le ridice pentru o plimbare.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: