9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021
9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021

Un englez a fost condamnat la închisoare după ce și-a agresat vecinul român

Un britanic în vârstă de 26 de ani a fost condamnat la 6 luni de închisoare după ce și-a atacat vecinul român și l-a agresat la începutul anului trecut, a relatat publicația britanică Times and Star.

Chiar dacă britanicul a încercat să se apere și a susținut că era sub influența băuturilor alcoolice judecătorul a decis că trebuie să stea 6 luni în pușcărie.

Atacul a avut loc în localitatea Flimby, Workington, pe data de 11 ianuarie 2016, atunci când Scott Foster s-a năpustit în curtea vecinului său român și l-a atacat pe acesta.

- Advertisement -

Românul a reușit să intre în casă și să baricadeze ușa dar britanicul furios nu s-a oprit aici. În timp ce îi striga românului să iasă afară deoarece nu-i plac românii acesta își rupea la propriu hainele de pe el. Deoarece românul speriat a refuzat să iasă din casă Foster i-a spart pur și simplu ușa și a intrat peste el în casă și l-a luat de gât.

Procurorul a catalogat acest atac drept unul rasist deoarece agresorul a strigat în gura mare că nu-i plac românii.

Pe de altă parte avocații britanicului au susținut că Scott Foster, care era băut, a crezut că românul i-a încălcat propietatea și a intrat în grădina sa și acesta ar fi fost motivul real al atacului. Mai mult avocații englezului au prezentat câteva acte medicale prin care au arătat că acesta are o leziune pe creier din copilărie, leziune apărută în urma unei intervenții chirurgicale nereușite. Aceștia au susținut că respectiva leziune poate genera comportamentul violent al tânărului care nu se face astfel direct vinovat de comportamentul său.

Apărarea britanicului nu i-a impresionat pe judecători care l-au condamnat zilele trecute la 6 luni de închisoare pentru fapta comisă.
Totuși magistrații au decis să nu-i activeze agresorului alte două sentințe la închisoare cu suspendare pe care acesta le avea din trecut, tot pentru fapte comise cu violență.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: