7.8 C
London
Wednesday, March 30, 2022
7.8 C
London
Wednesday, March 30, 2022

Un dispozitiv suspect a explodat intr-un centru comercial din Preston (video)

Sute de oameni au fost evacuati, joi, dintr-un centru comercial din centrul Marii Britanii, dupa ce un dispozitiv suspect a explodat intr-un cos de gunoi, informeaza site-ul publicatiei The Telegraph.

Incidentul a avut loc in centrul comercial Fishergate din orasul Preston, situat regiunea centrala a Marii Britanii. Centrul a fost evacuat “ca masura preventiva” dupa ce un “dispozitiv suspect” a explodat intr-un cos de gunoi, a precizat politia comitatului Lancashire de care apartine orasul Preston, scrie mediafax.

Politia nu a oferit detalii despre natura dispozitivului, care inca nu a fost identificat, provocand “pagube minore”, “fara a rani vreo persoana“.
Politia comitatului Lancashire a fost contactata in jurul orei 09.00 pentru a fi informata de existenta unui dispozitiv suspect dintr-un cos de gunoi in centrul comercial Fishergate.

- Advertisement -

Un purtator de cuvant al politiei a anuntat ca centrul comercial a fost evacuat, fiind inchis. O unitate specializata in dezamorsarea bombelor a fost trimisa in centrul comercial pentru a investiga incidentul.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: