1.8 C
London
Friday, November 5, 2021
1.8 C
London
Friday, November 5, 2021

Un Dentist roman a vrut să trateze un pacient într-un McDonalds din centrul Londrei.

Înalta Curte a confirmat astăzi suspendarea profesionala pentru încercarea unei interventii într-un McDonald`s.

Anca Claudia Macavei a sugerat montarea unei punte dentare într-un McDonalds din Cannon Street – Londra, când pacienta a refuzat să fie tratată acolo, Macavei a încercat să efectueze lucrările în holul din afara clinicii dentare.

Anca Claudia Macavei, un dentist român, obisnuia sa facă publicitate pentru pacienții români online.

- Advertisement -

In legatura cu “înlăturarea imediată” din funcţia de Stomatolog, Dna Macavei a spus ca decizia instantei a fost o “sancțiune disproporționată.”

[pull_quote_center]Înalta Curte a confirmat decizia Consiliului General Dental pentru protecția publică, precizand ca asa ceva este inadmisibil.[/pull_quote_center]

Dna Macavei sa mutat în Marea Britanie în noiembrie 2010 și a început să practice la o clinică NHS în Tavistock, în aprilie 2011.

Ea a fost suspendată după ce asistentele au facut cateva plangeri cu privire la prestatia ei de evidența și radiografii.

Au fost șase plângeri făcute impotriva ei într-o perioadă de șapte zile, dupa care a decis sa nu mai practice in clinica NHS.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook sau urmariti-ne pe Twitter | Pinterest | Google+.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: