29 C
London
Wednesday, July 21, 2021
29 C
London
Wednesday, July 21, 2021

Un culturist din Marea Britanie, doborât de coronavirus

Un culturist din Marea Britanie se luptă de cinci săptămâni cu coronavirusul, deși înainte să se îmbolnăvească era în perfectă stare de sănătate. “Virusul nu ține cont de cât eşti de puternic” spune Simon Fan, antrenor și proprietar al unei săli de fitness, în vârstă de 47 de ani.

Simon este internat de 20 de zile la terapie intensivă, la spitalul Queen Elizabeth din Birmingham iar starea lui oscilează între mai bine și mai rău. Soţia sa spune că nu ştie ca acesta să fi avut vreodată probleme de sănătate. Ba din contră, el era sănătos şi puternic înainte de contractarea coronavirusului, arată Mediafax.

- Advertisement -

Femeia a spus că Simon Fan a avut zile în care temperatura sa a trecut de 39 de grade Celsius, iar zilele dinaintea internării au fost foarte grele.

Încerc să fiu puternică, pentru că mă aflu în autoizolare. Dar când mă gândesc la el mă simt foarte rău. Starea sa a oscilat între bine şi rău în ultimele 3 săptămâni. Sănătatea nu este niciodată garantată, oricât de sănătos ai fi”, a spus Kirsty Lo, soţia lui Simon Fan.

Un culturist din Marea Britanie, doborât de coronavirus. “Virusul nu ține cont de cât eşti de puternic

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: