11.7 C
London
Friday, November 19, 2021
11.7 C
London
Friday, November 19, 2021

Un britanic şi-a transformat dubiţa pentru a călătorii în ţările lumii inclusiv Romania

În vara anului 2013, britanicul Mike Hudson a decis să renunţe la locul său de muncă din Sheffield şi să călătorească în ţările lumii.

În loc să cumpere bilete de avion pentru Thailanda, de exemplu, Hudson a transformat o dubiţă LDV Convoy într-o veritabilă rulotă. Printre statele pe care le-a vizitat cu mare plăcere se numără şi România.

- Advertisement -

După cinci luni de muncă, în care a reparat găurile şi rugina de pe caroseria maşinii, a instalat în interior o bucătărie, un pat şi un sistem audio performant, Mike a plecat în călătorie, scrie theguardian.com.

Hudson a vizitat Munţii Carpaţi din România, coasta Portugaliei, Dunărea, s-a urcat pe acoperişul clădirilor din Bucureşti, a mers la petreceri gratuite în Spania, Ungaria şi Elveţia şi a petrecut Crăciunul alături de familia sa, în Atena.

N-aş putea alege o destinaţie, care să-mi fi plăcut mai mult”, spune Hudson, care momentan se află în Grecia. [pull_quote_center]Vă referiţi la natură? În acest caz, aş alege cu siguranţă munţii din România şi peisajele din Spania şi Austria[/pull_quote_center] Turistul de cursă lungă doreşte să rămână un timp în Europa şi apoi să se îndrepte spre alte destinaţii: „Există numeroase locuri pe care aştept să le văd cu nerăbdare”.

- Advertisement -
Sourcegandul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: