13 C
London
Saturday, January 29, 2022
13 C
London
Saturday, January 29, 2022

Un britanic a fost arestat în Marea Britanie după ce a postat mai multe comentarii pe Twitter

Un britanic în vârstă de 46 de ani va fi judecat vineri în stare de arest de un tribunal din Londra după ce a scris pe Twitter că a cerut ‘explicaţii‘ unei femei musulmane despre recentele atacuri teroriste de la Bruxelles şi a postat pe această reţea de socializare comentarii considerate rasiste la adresa femeii la care a făcut referire, transmite agenţia EFE.

Poliţia londoneză a confirmat arestarea sa, invocând aşa-numita Lege a Dezordinii Publice care prevede că ‘publicarea sau distribuirea de materiale scrise ameninţătoare, abuzive sau insultătoare, menite să alimenteze ura rasială‘ constituie infracţiune.anunturiuk.com Un-britanic-a-fost-arestat-în-Marea-Britanie-după-ce-a-postat-mai-multe-comentarii-pe-Twitter

Dailymail a scris că britanicul arestat, Matthew Doyle, a fost reţinut miercuri după ce a postat mai multe comentarii pe Twitter, într-unul din ele relatând un dialog avut cu o femeie musulmană.

- Advertisement -

 

I-am cerut să-mi explice (atentatele de la Bruxelles). Mi-a spus că ‘nu are nimic de-a face cu mine’. Un răspuns evaziv‘, spune cel acuzat.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: