2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Un britanic acuză străinii că au prea multe drepturi

[quote_box_center]Problema imigranţilor din Marea Britanie stârneşte în continuare controverse. Emisiunea de dezbateri “BBC Question Time” a fost scena unei dispute între un britanic, fără casă, nemulţumit de beneficiile primite de imigranţi şi invitaţii emisiunii.[/quote_box_center]

Potrivit “Huffington Post UK”, ultima ediţie a fost scena unei controverse privind imigranţii din Marea Britanie. Un spectator a fost nemulţumit de beneficiile oferite imigranţilor, considerând că aceştia au mai multe drepturi decât el. Nervos, el a părăsit platoul în final.

- Advertisement -

Spectatorul nu a fost de acord cu studiul care arată că una din şapte afaceri sunt deschise de către imigranţi. “[pull_quote_right]Li s-au oferit bani. Au fost aruncaţi bani pe ei. Am aplicat pentru 100 de joburi la căile ferate. Nici măcar nu mai ajung să fiu invitat la un interviu. Toate biletele le-au fost plătite. Nu am casă. Trăiesc e stradă[/pull_quote_right]

El s-a plâns că are mai puţine drepturi decât imigranţii şi nu are unde trăi. “Suntem în minoritate şi nu primim nimic”, a completat.

Jurnalistul “The Times” David Aaronovitch a sugerat că bărbatul acuză oamenii greşiţi şi se bazează doar pe percepţie şi nu pe fapte.

[pull_quote_center]Am fost afectaţi, distruşi. Nu suntem toţi rasişti[/pull_quote_center]

Aaronovitch a comparat situaţia cu cea cu care s-au întâlnit înaintaşii lui, evrei, când au ajuns la Londra.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: