6.9 C
London
Saturday, December 4, 2021
6.9 C
London
Saturday, December 4, 2021

Un bordel din Irlanda oferă un serviciu de sex cu o păpuşă

Pentru 100 de euro pe oră clienţii pot închiria o păpuşă robot pentru sex. „Passion Dolly” are corpul realizat din silicon folosit în medicină şi un schelet metalic. Cei care nu îşi permit o oră întreagă pot plăti 50 de euro pentru 30 de minute.

Potrivit proprietarului păpuşii, cererea este foarte mare. Zeci de bărbaţi de toate vârstele au plătit pentru a petrece clipe intime cu Passion Dolly în ultima lună.

Unii dintre clienţi sunt singuri, câţiva au probleme în interacţiunea reală cu femei, iar alţii sunt fascinaţi de astfel de păpuşi”, a declarat proprietarul bordelului.

anunturiuk.com Un-bordel-din-Irlanda-oferă-un-serviciu-de-sex-cu-roboţianunturiuk.com Un-bordel-din-Irlanda-oferă-un-serviciu-de-sex-cu-roboţi
Passion Dolly arrived at the Dublin brothel less than a month ago and dozens of punters have already had their way with her.
- Advertisement -

Potrivit unui futurolog, până în 2050 oamenii vor face mai mult sex cu roboţi şi alte dispozitive pentru sex decât cu alte persoane. „La început o mulţime de oameni vor fi rezervaţi când va veni vorba de sexul cu roboţi, dar, pe măsură ce se obişnuiesc cu ei, acest lucru se va schimba”, a declarat futurologul britanic Dr. Ian Pearson.

El estimează că până în 2035, majoritatea oamenilor vor deţine jucării sexuale care pot fi folosite împreună cu dispozitivele pentru realitate virtuală.

Nu toată lumea este încântată de aceste predicţii. Profesorul de etică Dr. Kathleen Richardson se teme că sexul cu roboţi va genera atitudini misogine şi aşteptări sexuale nerealiste. Ea este iniţiatoarea unei campanii numită „Campanie împotriva sexului cu roboţi”, care cere interzicerea acestor practici.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: