12 C
London
Saturday, November 6, 2021
12 C
London
Saturday, November 6, 2021

Un bodyguard Roman din Marea Britanie face baie cu bani

Un roman care traieste in Marea Britanie sustine ca reuseste sa castige atat de multi bani incat “face baie” in ei, in acest sens aparand un videoclip online cu barbatul in cada, cu numeroase bancnote langa el.

Dupa ce s-a mutat in Anglia si s-a angajat ca bodyguard, romanul a tinut sa-i anunte pe compatriotii sai despre castigurile sale atat de mari din Marea Britanie, incat nu stie ce sa faca cu banii, scrie Metro.

- Advertisement -

Petre Crate a publicat imagini cu el imbracat doar in pantaloni scurti, intr-o cada in care se afla un morman de bani, despre care spune ca reprezinta rezultatul a doar patru ore de munca.

[pull_quote_center]Cea mai mare grija a mea cand am un moment de liniste este unde sa gasesc un portofel suficient de mare. Adevarul e ca am atat de multi bani incat nu stiu unde sa ii pun. Ma face sa plang, in Romania nu aveam niciodata bani, iar acum am atat de multi incat nu ii pot lua cu mine. Nu as putea sa merg daca as incerca sa-i indes in buzunare[/pull_quote_center] , spune barbatul.

Acesta afirma ca a reusit sa se mute la Londra, unde s-a angajat ca bodyguard, si sustine ca conduce un Maseratti si locuieste intr-un penthouse.

Potrivit Daily Mail, romanul este originar din Targu-Jiu si este numit de unul dintre cei carora le este garda de corp “Ninja Pete“.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: