13 C
London
Saturday, January 29, 2022
13 C
London
Saturday, January 29, 2022

Un barbat voia sa comita atacuri inspirate de Statul Islamic la Londra

Un barbat a pledat vinovat la acuzatiile potrivit carora voia sa comita atacuri inspirate de Statul Islamic la Londra.

Tarik Hassane, de 22 de ani, voia sa ucida civili, politisti si soldati in timp ce se deplasa cu scuterul prin capitala Marii Britanii.

Hassane si-a schimbat pledoaria si a admis ca e vinovat de conspiratie la crima si pregatire de acte teroriste, in cursul procesului sau la un tribunal din Londra, scrie Daily Mirror.

- Advertisement -

El este acuzat ca a conspirat cu alti acuzati pentru a ucide “o persoana sau persoaneanunturiuk.com Un-barbat-voia-sa-comita-atacuri-inspirate-de-Statul-Islamic-la-Londraanunturiuk.com Un-barbat-voia-sa-comita-atacuri-inspirate-de-Statul-Islamic-la-Londra necunoscute” in perioada 8 iulie – 25 septembrie 2014.

In perioada 8 iulie – 7 octombrie 2014, acuzatii au cercetat, planuit si facut rost de arme si munitie pentru a “comite un atac sau atacuri impotriva unei persoane sau a mai multor persoane in Marea Britanie“.

Ceilalti trei acuzati in acest caz neaga acuzatiile. Este vorba despre Nyall Hamlett, de 25 de ani, Nathan Cuffy, de 26, si Suhaib Majeed, 21.

Judecatorul in acest caz i-a instruit pe jurati sa il considere vinovat pe Hassane si va pronunta o sentinta ulterior verdictului.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: