2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Un bărbat din Nottingham a fost amendat cu 10.000 de lire sterline pentru încălcarea regulilor de izolare

Gazda unei petreceri in Nottingham a fost amendata cu 10.000 de lire sterline, în timp ce paricipantii încearcau să fuga de poliție iesind pe fereastră, scrie SkyNews.

Un bărbat din Nottingham a fost amendat cu 10.000 de lire sterline pentru încălcarea regulilor de izolare, organizând o petrecere pentru mai mult de 30 de persoane, conform declaratiilor Politiei.

- Advertisement -

Cei 38 de oaspeți ai săi au fost amendați cu 200 de lire sterline pentru participare, în timp ce orașul se află sub restricții de coronavirus de nivelul 3, interzicând întâlnirile în interior cu cei din alte case. 

Poliția din Nottingham a fost chemată la o proprietate din strada Plumptre din centrul orașului sâmbătă în jurul orei 12.45.

Ocupantul apartamentului în care se ținea petrecerea a primit o amendă de 10.000 de lire sterline pentru organizarea unei adunări de peste 30 de persoane, despre care se crede că sunt studenți.

Acestea au fost printre cele peste 80 de amenzi emise de organele de politie în weekend, însumând peste 26.000 de lire sterline. 

Politia a fost, de asemenea, chemata la două rapoarte despre petreceri studențești pe Arthur Street și Forest Road East, ambele în zona Arboretum în primele ore ale zilei de duminică.

La prima, au găsit 14 persoane și un DJ, în timp ce 18 persoane erau la cea de-a doua adunare, unii dintre ei încercând să scape printr-o fereastră, iar alții au fost găsiti ascunși într-o grădină.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: