2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Un bărbat din Marea Britanie a luat foc în timp ce se afla pe masa de operaţie

[quote_box_center]Un bărbat a rămas cu cicatrici destul de serioase, după ce, în timp ce se afla pe masa de operație , o substanță sterilă a luat foc în momentul în care îi era aplicată în zona stomacului[/quote_box_center]

Paul Hill, de 43 de ani, era programat pentru o operație de hernie la spitalul Universitar North Tees, din Marea Britanie. Omul se afla sub anestezie generală, în momentul în care substanîa sterilî pe bazî de alcool a luat foc.

- Advertisement -

După ce s-a trezit din anestezie, bărbatul, tată a patru copii, a aflat că abdomenul i-a fost cuprins de flăcări din cauza soluției folosite pentru dezinfectarea pielii. [pull_quote_center]Nici macar n-am știut că e posibil. Când mi-au spus ce s-a întâmplat, n-am știut ce să cred. I-am povestit soției și, inițial, nu m-a crezut. Se gândea că încă sunt sub influența sedativelor[/pull_quote_center]

Un purtător de cuvânt al spitalului a declarat că acest incident este anchetat foarte serios pentru a nu se mai întâmpla în viitor.

În urmă cu doi ani, un medic chirurg de top din New York i-a dat foc unui pacient, în timpul operației, după ce un instrument pe care-l folosea a cauzat o “explozie“. Enrique Ruiz a suferit arsuri de gradul doi în zona gâtului și pe piept.

- Advertisement -
Sourcejurnalul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: