18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022
18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022

Un bărbat a văzut pe telefonul mobil momentul când patru hoți îi spărgeau locuința (video)

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care patru hoți au intrat forțat într-o casă din Marea Britanie, lăsând proprietarii înspăimântați. Din fericire, nici un om nu se afla acasă, însă cuplul care deține casa a văzut totul prin intermediul unui sistem conectat la camera de supraveghere de la intrarea în casă.

Gașca de hoți a dat spargerea într-o casă dintr-un cartier liniștit, aflat în sud-estul Londrei, imediat după lăsarea întunericului, la ora 21:00, miercurea trecută, scrie Daily Mail.

Infractorii aveau cu ei mai multe arme albe, printre care un topor și un cuțit. Totodată, victimele susțin că cei patru mai aveau asupra lor și o sticlă cu acid, „pe care voiau să-l verse pe cineva”, dacă o persoană răspundea la ușă.

- Advertisement -

Se află în casă. Sună la poliție”, a țipat unul dintre proprietari către celălalt, în timp ce alarma s-a stins.

Clipul video cu spargerea a fost postat de ginerele celor doi, făcând apel la vecini să ofere toate informațiile pe care le au despre cei patru.

Ieșeam dintr-un restaurant când am văzut pe telefon că cineva vrea să intre în casă. Când am realizat ce s-a întâmplat, tatăl meu a început să țipe. Am sunat câțiva vecini și unul s-a dus la capătul străzii pentru a-i opri pe hoți. Hoții l-au evitat. Au mers cu mașina și au aruncat lucruri către el, amenințându-l cu moartea. Suntem recunoscători că nu eram în interior”, a spus una dintre fiicele cuplului.

După ce au primit un apel, polițiștii au ajuns în 5 minute la fața locului, însă nu au mai găsit pe nimeni. Infractorii au furat bijuterii și bani din casă.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: