-0.3 C
London
Monday, November 29, 2021
-0.3 C
London
Monday, November 29, 2021

Un bărbat a pătruns într-o locuință din Stoke-on-Trent a să facă baie

Proprietarul unei locuinţe din Marea Britanie a fost nevoit să cheme poliţia după ce s-a întors acasă şi a constatat şocat că în cada sa făcea baie un intrus, relatează Press Association.

Poliţia din comitatul Staffordshire a declarat că agenţii au fost chemaţi la o adresă din Stoke-on-Trent, însă la sosirea lor „bărbatul gol a fugit de pe proprietate”. El a fost arestat la scurt timp după aceea.

Proprietarul locuinţei le-a povestit poliţiştilor că intrusul „îşi preparase o băutură şi bea din eaîn timp ce stătea în cada aflată într-o baie de la etaj.

Protagonistul evenimentului descris de poliţie drept „un episod foarte neobişnuit”, un bărbat în vârstă de 36 de ani, nu avea o adresă stabilă şi a fost reţinut sub suspiciunea de spargere, însă a fost ulterior eliberat fără a fi pus sub acuzare.

Poliţia a adăugat că „au fost asigurate măsuri pentru protejarea nevoilor sale”.

- Advertisement -

Acesta a fost un episod foarte neobişnuit şi unul pe care nu îl vedem în fiecare zi”, a declarat inspector Karen Stevenson, comandantul departamentul de poliţie din Stoke. „Aş dori să îi asigur pe locuitori că acesta a fost un incident complet izolat şi că nu au niciun motiv să se alarmeze”, a adăugat ea.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: