6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022
6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Un autoturism căutat în Marea Britanie depistat, la Vama Nădlac

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetatean roman care conduceau un autoturism căutat în Marea Britanie.

În data de 20 decembrie, în jurul orei 07.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera cetăţeanul român Maria B., în vârstă de 60 de ani, din jud. Prahova, care conducea un autoturism marca Honda Civic, care avea aplicate plăcuţe de înmatriculare eliberate de autorităţile din Marea Britanie, pentru care a prezentat la control un certificat de înmatriculare şi o carte de identitate emise de autorităţile britanice.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat faptul că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă emisă în data de 14.12.2015 de către Marea Britanie.

- Advertisement -

Faţă de cele constatate şoferul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean român din Manchester, contra sumei de 800 de lire şi nu avea cunoştinţă de faptul că autoturismul figurează cu probleme.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră arădeni au demarat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră arădeni au întocmit în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: