13.2 C
London
Sunday, October 17, 2021
13.2 C
London
Sunday, October 17, 2021

Trump il ataca pe primarul Londrei pe Twitter dupa atentatul din Marea Britanie

Preşedintele SUA Donald Trump a postat duminică un mesaj pe Twitter în care îl citează pe primarul Londrei care le-a recomandat britanicilor să nu se alarmeze, ceea ce pare a fi o critică la reacţia acestuia la atacul comis sâmbătă noaptea la Londra, relatează Reuters.

Cel puţin şapte oameni au murit şi alţi 48 au fost răniţi în atacul terorist şi primarul Londrei afirmă că ‘nu este niciun motiv’ ca britanicii să se alarmeze‘, a scris Trump în mesaj. Totodată preşedintele american a cerut duminică lumii întregi să înceteze să fie ‘corectă politic’ pentru a asigura securitatea oamenilor.

Acesta din urma a condamnat ”in termenii cei mai puternici posibili” atentatul de la Londra, care a aruncat din nou Regatul Unit in soc si groaza la doar o saptamana dupa cel de la Manchester.

- Advertisement -

Trebuie sa incetam sa fim politic corecti si sa ne punem pe treaba in securitatea alor nostri. Daca nu suntem inteligenti va fi doar mai rau”, a avertizat Trump.

”Ati remarcat ca nu avem o dezbatere despre arme in acest moment?”, a conchis presedintele republican.

Este pentru ca au folosit cutite si un camion!”.

Primarul Londrei a denuntat cele doua atacuri drept niste ”acte barbare”.

Anterior, Khan a afirmat că britanicii nu ar trebui să se alarmeze că văd o prezenţă mai mare a forţelor de poliţie pe străzile Londrei după incident.

El a fost ales anul trecut primar al Londrei, fiind primul musulman care conduce o importantă capitală occidentală.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: