14.1 C
London
Thursday, November 11, 2021
14.1 C
London
Thursday, November 11, 2021

Trei persoane înjunghiate în staţia de metrou Leytonstone din Londra (video)

Poliţia Metropolitană din Londra a anunţat că un incident dintr-o staţie de metrou din capitala britanică, în urma căruia trei persoane au fost rănite de un atacator care ar fi strigat „Asta este pentru Siria!”, este investigat ca un atac terorist, relatează BBC.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 19.00, în interiorul staţiei de metrou Leytonstone, din estul Londrei. Un bărbat a cărui identitate nu a fost dezvăluită de autorităţi a atacat mai multe persoane care aşteptau pe peron cu un cuţit, fiind imobilizat de poliţie prin intermediul unui pistol cu electroşocuri.

Trei persoane au fost rănite în urma atacului, dintre care una dintre ele a fost transportată în stare gravă la spital, iar celelalte două au suferit răni uşoare. Poliţia londoneză a precizat că persoana rănită grav nu se află în pericol de moarte.

- Advertisement -

Incidentul este investigat de anchetatori din cadrul Direcţiei Antiteroriste a Poliţiei Metropolitane, al cărei comandant, Richard Walton, a precizat că atacul este considerat a fi de natură teroristă.

The Telegraph” menţionează în varianta online, citând martori ai incidentului, că atacatorul ar fi strigat „Asta este pentru Siria!” în timpul atacului.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: