5.7 C
London
Thursday, December 9, 2021
5.7 C
London
Thursday, December 9, 2021

Trei pachete suspecte au fost trimise unor birouri politice din Marea Britanie

Trei pachete conţinând “substanţe de tip pudră albă” au fost trimise unor birouri de reprezentare politică din Scoţia în 25 şi 26 aprilie, a anunţat joi parlamentul provinciei britanice, transmite Reuters.

Pachetele suspecte au ajuns la un oficial ales, la sediul unui partid şi la un consiliu local.

Poliţia a lansat o anchetă şi au fost trimise atenţionări responsabililor politici aleşi din întreaga Scoţie, a precizat într-un comunicat parlamentul de la Edinburgh.

- Advertisement -

Separat, Peter Hain, deputat laburist din Wales, a confirmat joi pentru Reuters o ştire apărută în cotidianul The Guardian potrivit căreia poliţia investighează trimiterea la biroul său a unui plic cu o pudră albă.

Marţi, poliţia a anunţat că anchetează în legătură cu un alt pachet suspect trimis la sediul din East Dunbartonshire (lângă Glasgow) al deputatului John Nicolson, care reprezintă Partidul Naţional Scoţian în legislativul Marii Britanii din Londra, conform Agerpres.

Aceste incidente au avut loc cu câteva săptămâni înainte de alegerile legislative anticipate din Marea Britanie din 8 iunie.

Puţin mai devreme joi, poliţia din Londra a anunţat arestarea unui bărbat care avea asupra lui arme albe, în apropiere de sediile mai multor ministere şi de Downing Street 10, reşedinţa oficială a premierului Theresa May.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: