4.3 C
London
Friday, January 21, 2022
4.3 C
London
Friday, January 21, 2022

Trei minori Romani la sectia de politie din Londra

Trei minori de nationalitate romana – cu varsta de 12, 14, respectiv 17 ani au intrat la 3 dimineata intr-o sectie de politie din Londra cerand sa li se aduca mancare de la McDonald’s si sa li se comande un taxi.

Se pare ca acestia s-ar fi ratacit.

Presa engleza scrie ca minorii nu aveau bani sau acte de identitate, declarand politistilor ca locuiesc impreuna cu parintii in orasul Nottingham, la aproape 200 de kilometri de Londra.

- Advertisement -

Politistii le-au cumparat celor trei cateva sandvisuri de la o benzinarie din apropiere si au anuntat serviciile sociale, care i-au contactat pe parintii copiilor. Acestia s-au prezentat la sectie si i-au luat pe copii acasa, fara a le putea explica autoritatilor cum au putut ajunge singuri la Londra. Politistii nu au identificat nicio infractiune care sa poate fi pusa in seama celor trei minori de nationalitate romana.

Incidentul a iesit la iveala dupa ce Paul Clements, inspector la sectia de politie din Bishopsgate, a scris pe Twitter: [pull_quote_center]Intamplare ciudata in tura de noapte: la ora 3 dimineata, trei copii romani din Nottingham au intrat si ne-au cerut mancare de la McDonald’s si un taxi cu care sa se intoarca acasa[/pull_quote_center]

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -
Sourceexpress

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: