13 C
London
Saturday, January 29, 2022
13 C
London
Saturday, January 29, 2022

Tranzactiile imobiliare din Londra au luat-o razna, apartamentele la pret de castele

Pentru a demonstra cat de piperate si absurde au ajuns tranzactiile imobiliare in Londra, jurnalistii britanici au intocmit un top 5 castele de basm, din intreaga lume, care pot fi cumparate cu preturi asemanatoare unor apartamente din capitala Regatului Unit.

Astfel, Castelul Highlands, de langa New York, merge la vanzare pentru 8 milioane de lire sterline, cam tot atat cat costa un apartament in Knightsbridge, cartier rezidential exclusivist din Londra.

Un castel din Umbria, ridicat in prima jumatate a secolului al 19-lea, aflat in apropiere de Perugia, se vinde cu 5,2 milioane de lire sterline, bani cu care la Londra poti lua un apartament in Albert Embankment, Vauxhall, cu vedere la raul Tamisa.

- Advertisement -

Castelul Ostrowiec, din Polonia, care a apartinut familiei nobile Tarnowski, se vinde cu 3,1 milioane de lire, echivalentul pretului cerut pe un apartament de 120 de metri patrati in zona Belgravia.

Un superb castel din regiunea franceza  Franche-Comte costa 21 de milioane de lire, exact cat se solicita pe un apartament cu cinci dormitoare din Hyde Park.

Un castel magnific aflat in Chianti, Toscana, cu o panorama fabuloasa peste dealuri si podgorii, se vinde cu 6,7 milioane de lire, pretul cerut pe un apartment cu trei dormitoare in Primrose Hill, nordul Londrei.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceenational

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: