3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022
3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Trăiește emoțiile alături de Națională in Irlanda de Nord

Pe toată perioada deplasării la Belfast, trăiești experiența memorabilă de a fi parte din delegația oficială a României.

București, 29 aprilie 2015 – Bancpost, sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal, lansează campania “Trăiește emoțiile alături de Națională”, prin intermediul căreia iubitorii fotbalului pot însoți Selecționata României pe toată durata deplasării acesteia la Belfast (11–14 iunie), în vederea susținerii partidei Irlanda de NordRomânia din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016.

Lansarea acestei campanii reprezintă prima acțiune de amploare implementată la nivel național în cadrul parteneriatului cu Federația Română de Fotbal, proiect prin care Bancpost își dorește să ofere românilor experienţe memorabile în afara unităţilor sale, pe stadioane, în locuinţele acestora şi oriunde se regăseşte pasiunea pentru fotbal.

- Advertisement -

[pull_quote_center]Parteneriatul strategic cu Federația Română de Fotbal este o alegere firească în acord cu valorile comune pe care le avem cu Echipa Națională de Fotbal și cu milioanele de suporteri: spiritul de echipă, pasiunea, perfecționarea continuă pentru succes și orientarea către performanță. Mai mult, ne-am propus să oferim clienților noștri experiențe unice și memorabile, care depășesc limita celor 90 de minute de joc și adaugă o nouă perspectivă modului în care sunt celebrate evenimentele fotbalistice. Câștigătorii campaniei pot astfel să trăiască emoția și energia de a fi alături de Echipa Națională nu numai din tribunele meciului de la Belfast, ci și din culisele celui mai îndrăgit sport din România. Călătoria în Irlanda de Nord alături de Națională reprezintă o oportunitate de a simți la intensitate maximă toate momentele importante din perioada de pregătire a meciului și după acesta, ca parte a delegației oficiale de fotbal a României[/pull_quote_center] , a declarat Aura Toma, Director Executiv Marketing și Comunicare – Bancpost.

Astfel, clienții persoane fizice care achiziționează în perioada 27 aprilie – 27 mai a.c. oricare produs sau serviciu Bancpost inclus în campanie, intră automat în cursa pentru cele două pachete VIP de două persoane fiecare.

Câștigătorii vor însoți Selecționata României în Irlanda de Nord și vor fi alături de fotbaliștii români în toate momentele cheie ale acestei călătorii:

  • vor zbura cu charter–ul Naționalei,
  • se vor caza la același hotel cu delegația oficială,
  • vor avea ocazia să cunoască personal membrii echipei
  • vor asista la antrenamentele de pregătire ale jucătorilor premergătoare meciului oficial.

Produsele și serviciile înscrise în campanie sunt:

  • conturi curente (cont pentru încasarea salariului – Pachet Favorit, cont pentru încasarea pensiei – Senior Activ, cont Personal Banking),
  • asigurări (“Perspective pentru Educație”, “Perspective pentru Casa Ta”, “Perspective pentru Viitor”),
  • produse de economisire (depunere 1.000 lei sau 500 unități monetare în valută),
  • Mobile Banking –  FastMobile,
  • carduri de credit – American Express, VISA sau MasterCard, credite de consum – Nume Prenume cu vacanță de la plata ratei,
  • credite cu ipotecă și descoperire de cont.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: