15 C
London
Wednesday, June 29, 2022
15 C
London
Wednesday, June 29, 2022

Totul este ridicol, nu ar trebui să fim în lockdown (video)

Restricțiile impuse de autoritățile din Marea Britanie pe mai multe nivele, după ce numărul infectărilor cu coronavirus a crescut foarte mult în ultima vreme, au împărțit populația în două tabere.

Unii britanici consideră că măsurile mai dure sunt necesare, pentru că mulți încălcau regulile, însă alții spun că se tem pentru viitorul lor, din cauză că economia va fi afectată.

- Advertisement -

O femeie de 83 de ani, din Barnsley, critică noile măsuri, iar reacția sa a devenit virală pe rețelele de socializare, potrivit BBC.

Cred că totul este ridicol, nu ar fi trebuit niciodată să fim în lockdown. Toți oamenii vulnerabili ar fi trebuit să fie ajutați și ținuți acasă, în siguranță. Și noi toți ceilalți, am 83 de ani, nu mă interesează. Mă uit așa, nu mi-au mai rămas prea mulți ani, și nu voi fi ținută în casă când guvernul a greșit totul. Cum putem pune țara pe picioare? Din punct de vedere economic? Unde sunt toți banii? Până la sfârșitul acestui an vor fi milioane de oameni șomeri și știi cine va plăti pentru asta? Toți tinerii. Nu eu, pentru că voi fi moartă”, a spus femeia.

Clipul cu declarațiile femeii au fost postate pe contul de Twitter al BBC Yorkshire și a adunat peste 50.000 de aprecieri și 17.000 de distribuiri.

Autoritățile britanice au impus măsuri mai dure – cum ar fi interzicerea vizitelor între gospodării sau închiderea pub-urilor și a barurilor – începând cu noaptea de sâmbătă spre duminică, în mai multe orașe precum Barnsley, Doncaster, Rotherdam și Sheffield.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: