7.2 C
London
Wednesday, March 30, 2022
7.2 C
London
Wednesday, March 30, 2022

Tot mai multe romance isi vand trupul pe strazile din Londra

Prostituatele din Romania au venit la Londra odata cu Olimpiada si de atunci numarul lor creste, sustin politistii de la Scotland Yard.

Ofiterii de la Divizia Anti-Trafic identifica anual sute de romance, multe victime ale traficului de persoane. Britanicii vor sa schimbe legislatia ca sa ii poate acuza mai usor pe traficanti. Au cerut sa nu mai fie nevoie de declaratiile victimelor in fata instantei ca proxenetii sa fie cercetati.

[pull_quote_center]Parintii mei nu stiu ca fac prostitutie la Londra si, cat timp nu imi trimiteti amenzi acolo, nu e nicio problema[/pull_quote_center] . Asta spune una dintre tinerele romance identificate de politisti ca-si vinde serviciile cu ora, pe strazile Londrei.

- Advertisement -

Sustine ca sta la o prietena, intr-o garsoniera de la periferie, iar seara o duce cu masina ca sa racoleze clienti in centru. Povestea e aceeasi in cazul a mii de tinere care ies noaptea in intersectiile metropolei sau vin la program in bordelurile mascate din saune si saloane de masaj.

Londra la miezul noptii pe bulevardul principal din cartierul Eastwood s-au inchis toate magazinele. In fata lor sunt fete tinere, care isi vand trupurile cu ora. La 10 kilometri de buricul metropolei britanice, preturile sunt la fel ca pe o straduta laturalnica din Bucuresti.

[pull_quote_center]Politistul britanic spune ca multe dintre fetele de la trotuar au fost si sunt constranse.[/pull_quote_center]

[pull_quote_center]Sunt fortate sa se prostitueze, li se spune ca vor lucra in localuri de striptease, de curand o fata a spus ca initial venise sa lucreze pentru videochat, se dezbraca si era filmata online, a venit sa faca bani aici si a aflat ca de fapt trebuia sa se prostitueze intr-o sauna privata.[/pull_quote_center]

Prostitutia in sine nu e infractiune in Marea Britanie, dar proxenetii, exploatarea sexuala si bordelurile sunt in afara legii. Sunt expuse in suburbiile Londrei si ajung sa fie ucise de clientii lor.

Politistii din Regat au destructurat in ultimii 5 ani trei retele mari, colaborand cu politia romana. Cea mai mare operatiune a avut loc in 2012, cu zeci de retineri la Londra, dar si in judetul Gorj, unde se gasea seful retelei. 11 inculpati au primit in 2014 aproape 70 de ani de inchisoare pentru ca traficau zeci de tinere in Regatul Unit.

[pull_quote_center]A inceput in 2012, in perioada Olimpiadei, cand gaseam intersectii cu cate 3 sau 4 prostituate romance, a fost de-a dreptul ingrijorator pentru noi[/pull_quote_center] , spune politistul britanic.

Am vazut multe cazuri de sclavie moderna, ale caror victime sunt femei romance“, spune Kevin Hyland.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: