12.8 C
London
Tuesday, June 21, 2022
12.8 C
London
Tuesday, June 21, 2022

Topul celor mai periculoase zone-târg din Londra

Topul celor mai murdare zone-târg din Londra și top zece cele mai periculoase zone-târg din aceeași metropolă. Londra este formată din 32 zone-târg care împreună formează metropola cu același nume.

Acestea sunt:

Barking and Dagenham, Barnet, Bexley, Brent, Bromley, Camden, City of London care este considerat oraș ci nu zonă-târg, Croydon, Ealing, Enfield, Greenwich, Hackney, Hammersmith, Haringey, Harrow, Havering, Hillingdon, Hounslow, Islington, Kensington and Chelsea, Kingston, Lambeth, Lewisham, Merton, Newham, Redbridge, Richmond, Southwark, Sutton, Tower Hamlets, Waltham Forest, Wandsworth și Westminster.

- Advertisement -

Fiecare din acestea au primăriile lor care se ocupă în principal de gunoaie să fie conform legii, de locatari să nu fie mai mulți decât scrie în contracte de închiriere și modificări ilegale în case. Una din cele mai murdare zone-târg din Londra este de departe zona-târg Haringey din nordul Londrei in fruntea listei, cu

Westminster este pe al doilea loc, în timp ce Greenwich, Croydon, Hammersmith, Fulham, Kensington and Chelsea (sunt zone impreunate, din această cauză se numesc “and“) apar de asemenea în top 10.

Brent, de asemenea, tot în nordul Londrei, a văzut cea mai mare creștere de la an la an raportat la cantitatea de gunoaie și murdărie pe străzi.

In realitate sunt mai mult de zece zone-târg din Londra care fac obiectul murdăriei în general…spre exemplu zona-târg Tower Hamlets cu partea Whitechapel, unde sunt expuse târguri la stradă de către populația originară din orientul mijlociu și îndepărtat. O altă zonă ar fi Wembley Central care și acolo este murdar.

În ultimii doi ani au început să se pună camere de luat vederi ascunse sau la depărtare cu orientate spre zonele vizate, unde se știe că lumea aruncă gunoaie și pentru care au pus anunțuri “We watching you!” sau “we will catch you!”

In primele zece, cele mai periculoase zone-târg ca număr de infracțiuni sunt:

  • Westminster cu ariile Saint James’s, Marlybone High Street, Bryanston and Dorset Square și Hyde Park.
  • Islington cu ariile Bunhill, Finsbury Park, Caledonian, Barnsbury și Highbury West.
  • Hackney cu ariille Haggerston, Dalston, Chatham, Queesbridge, Hoxton și Hackney Central.
  • Lambeth cu ariile Coldharbour, Clapham Town, Oval, Bishop’s și Saint Leonard’s.
  • Camden cu ariile Holbron and Covent Garden, Camden Town and Primrose Hill, Bloomsbury, Regent’s Park și King’s Cross.
  • Hammersmith și Fulham cu ariile Shepherd’s Bush Green și Hammersmith Broadway.
  • Kensington and Chelsea cu ariile Brompton și Earl’s Court.
  • Southwark cu ariile Cathedrals, The Lane, Chaucer, Grange, East Walworth și Camberwell Green.
  • Tower Hamlets cu ariile Spitalfields and Banglatown, Weavers, Whitechapel, Bethnal Green North și South și Millwall.
  • Newham cu ariile Stratford and New Town, Beckton și East Ham Central.

Desigur, ariile pot diferi de la caz la caz, ca de exemplu, Peckham Rye și Nunhead din zona-târg Southwark care nu mai sunt periculoase ca înainte. Se pot vedea zonele periculoase îndeosebi când sunt plăcuțe pe stâlpi în care scrie “Thiefs“, dar normal ar trebui ca fiecare să aibă grijă de lucrurile sale.

Zona Oxford Circus este cunoscută pentru furturile din buzunare, genți și fraude împotriva arabilor bogați, dat fiind faptul că poliția metropolitana a dat comunicate publice referitor la acest aspect.

Cu mulțumiri poliției metropolitane din Harrow pentru informații.

Material făcut de Oliver Armand Superblackbird

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: