15.6 C
London
Sunday, June 26, 2022
15.6 C
London
Sunday, June 26, 2022

Toate autoritățile locale dintr-un oraș din Marea Britanie apelează la un român

Un român care este gardian public este omul la care apelează adesea autoritățile locale, întrucât el vorbește opt limbi.

George Dura, în vârstă de 40 de ani, are o licență în relații publice, precum și mai multe stagii la Ministerul Român al Apărării și la Ministerul de Interne, notează Hotnews.

Cred că sunt singurul gardian născut în România din Consiliul Middlesbrough”, a spus George, care a plecat în Marea Britanie din dorința de a avea o viață mai bună, potrivit TeessideLive. Bărbatul spune că sunt asemănări între România și Middlesbrough.

- Advertisement -

Vin din nordul României, unde oamenii sunt foarte realiști, la fel ca în Middlesbrough. De asemenea, am un nume englezesc și iubesc parmo, așa că poate a fost destinul meu să ajung aici”, mai spune el.

George Dura spune că nu se aștepta să ajungă gardian public, el având o diplomă de licență în relații publice și stagii la Ministerul Apărării și Ministerul de Interne.

Atunci când te-ai pregătit atât de asiduu pentru o muncă și să nu o poți face este greu. Dar viața în România era foarte grea, iar Marea Britanie a oferit un standard de viață mult mai bun. Pe lângă asta, abilitățile mele sunt bine folosite aici.

Înțeleg româna, engleza, franceza, italiana, spaniola, olandeza, portugheza și romani, astfel că adesea sunt chemat să traduc pentru Consiliu și Poliție, chiar și pentru Pompieri.

Viața nu este niciodată plictisitoare”, mai spune românul. În general, el lucrează în ture de 12 ore și, patrulând pe jos, vede primul toate problemele orașului. Patrulează cu un coleg, are o stație și un body cam.

Bărbatul mai spune că, atunci când sunt probleme mai grave, precum violența domestică, locuitorii orașului îl abordează mai întâi pe el.

Dintr-un motiv oarecare, unii oameni se tem să meargă la Poliție. Poate simt că nu își pot da numele sau detalii, dar simt că pot avea în credere în mine și că eu pot autoritățile astfel încât ajungă să primească ajutorul de care au nevoie. Este un senstiment plăcut. Este un job complex, dar satisfăcător”, a mai declarat George Dura.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: