4.2 C
London
Saturday, November 27, 2021
4.2 C
London
Saturday, November 27, 2021

Toalete cu vedere la mare puse la vanzare in Marea Britanie

In sudul Marii Britanii, o mica localitate din comitatul Cornwall a scos la vanzare toaletele ei publice. Anuntul primariei lauda “amplasarea formidabila” a cladirii, ideal situata pe malul marii. Imobilul ar putea fi transformat in local comercial sau intr-o mica resedinta.

O inedita scoatere la licitatie. Localitatea Newlyn vrea sa scape de o cladire din piatra pentru un pret de pornire de 15.000 de lire sterline..

Chiar daca in descrierea ofertei este subliniata amplasarea extraordinara a imobilului, cu vedere spre mare, curiosii sunt atrasi din alt motiv: pana acum, constructia a servit ca toaleta publica, aflata la doi pasi de portul statiunii balneare. Amuzandu-se de ideea primariei, unii localnici regreta, totusi, inchiderea locului.

Anuntul postat pe internet vorbeste sumar de vechea destinatie a imobilului.

- Advertisement -

Doar cateva cuvinte, care se pierd, practic, intr-o mare de laude, subliniindu-se, de asemenea, “oportunitatea fantastica” oferita eventualului cumparator.

Potrivit anuntului care poate fi gasit pe site-ul Clive Emson, viitorul proprietar ar putea dezvolta, in functie de preferinte, “fie o unitate comerciala, fie ar putea amenaja o resedinta, cu o posibila extensie sau renovare completa.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: