10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022
10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022

This is Not a Storm, ajuta companiile să inoveze mai rapid, cu ajutorul startup-urilor

Roxana Bălan şi Tudor Bîrlea anunţă lansarea “This is Not a Storm,” în contextul în care viitorul aparţine antreprenoriatului, iar companiile au început să reacţioneze – cele mai innovative lansând deja propriile acceleratoare de business, pentru a-şi asigura viitorul.

This is Not a Storm” ajută să inoveze mai uşor şi mai repede companiile ce-si doresc rezultate mult mai bune în domenii strategice, cum ar fi profitabilitatea, imaginea sau cultura organizaţională. Cu această ocazie, anunţă şi pregătirea lansării primului accelerator corporate din România, înfiinţat în parteneriat cu “Life is Hard (Work Soft)” – companie premiată în 2015 la Londra de către European IT & Software Excellence Awards.

“Prin lansarea acceleratorului, urmărim două lucruri: crearea unei culture antreprenoriale interne şi sprijinirea antreprenorilor cu mare capacitate de execuţie. Prin intermediul acceleratorului, antreprenorii selectaţi vor avea acces la resurse tehnice, portofoliu de clienţi şi finanţare din partea Life is Hard (Work Soft)”, a declarat Tudor Bîrlea, Co-fondator al This is Not a Storm.

E o lume nouă cu noi nevoi şi avem un context în care inovaţia nu mai este un moft sau un proces care durează ani de zile, ci este o nevoie imediată. Proiectele noastre reunesc experienţa companiilor tradiţionale şi curajul startup-urilor dinamice, generând un win-win-win. În plus, credem că tehnologia emergentă, bine selectată şi direcţionată propune solutii pentru problemele reale, contemporane şi ajută la contrucţia unei lumi conştiente, inclusive în mediul de business

- Advertisement -

,a spus Roxana Bălan, Co-fondator al This is Not a Storm.

În ultima decadă, echilibrul de forţe s-a schimbat în favoarea antreprenorilor. Graţie noilor tehnologii şi metodologii, startup-urile cu un debut modest ajung în scurt timp să crească exploziv, iar acceleratoarele corporate cunosc o puternică creştere în popularitate. În 2015, o treime dintre acceleratoarele europene sunt create sau susţinute de corporaţii. Investiţiile CVC (Corporate venture capital) au cunoscut o creştere de 86,5%, concretizată în 1734 de acorduri şi o valoare de 42,9 miliarde de euro (datele sunt valabile pentru începutul lui 2015 pe piaţa europeană, conform Global Corporate Venturing).

Life is Hard (Work Soft) este una dintre companiile din România cu propriul portofoliu de produse software, cu focus pe soluţii ce deservesc mediul de business. Prin această nouă iniţiativă, Life is Hard (Work Soft) îşi propune să inoveze mai rapid şi mai uşor, lansând noi produse şi asigurându-şi avantajul competitiv pe piaţă. “This is Not a Storm” s-a ocupat de stabilirea priorităţilor strategice şi proiectarea programului de accelerare, pentru ca acesta să livreze rezultate într-un mod măsurabil pentru Life is Hard (Work Soft).

Am ales să lansăm acceleratorul în parteneriat cu “This is Not a Storm”, fondatorii deţinând experienţa necesară pentru a proiecta programul care să răspundă nevoilor noastre strategice, oferindu-ne în acelaşi timp sprijinul necesar pentru o implementare şi desfăşurare exemplare. E xperienţa şi abordarea lor eficientă ne-au convins de la început

,a declarat Erik Barna, CEO şi cofondator Life is Hard (Work Soft).

Programele “This is Not a Storm” sunt adaptate la contextul beneficiarului. Acesta poate să urmărească obiective foarte precise, prin intermediul programelor de inovaţie: recrutarea de angajaţi talentaţi şi formarea unui mediu de lucru productive şi performant; dezvoltarea de noi surse de venit – produse sau servicii apreciate de clienţi; extinderea prezenţei pe piaţă şi realizarea de interacţiuni relevante cu actualii şi viitorii clienţi.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceagora

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: