6.1 C
London
Sunday, January 23, 2022
6.1 C
London
Sunday, January 23, 2022

Theresa May și Andrea Leadsom, în luptă pentru Downing Street

Theresa May și Andrea Leadsom sunt singurele candidate care au rămas în cursă pentru a-i succeda premierului demisionar David Cameron.

Între cele două femei, May are cele mai multe şanse să ocupe acest post.

Lupta finală pentru ocuparea funcţiei de premier al Marii Britanii se va da între cele două femei, Theresa May, actualul ministru de Interne al Marii Britanii şi Andrea Leadsom, candidata pro-Brexit. Un alt candidat pro-Brexit, ministrul Justiţiei, Michael Gove, a fost eliminat din cursă din cauza scorurlui slab obţinut în urma votului.

- Advertisement -

La ora actuală, Theresa May a obținut 199 de voturi, Andrea Leadsom, 84 de voturi, înanunturiuk.com Theresa-May-și-Andrea-Leadsom,-în-luptă-pentru-Downing-Street-results timp ce Michael Gove a fost eliminat, el neobținând decât 46 de voturi. Cele două candidate rămase în cursă vor fi departajate în urma unui vot al membrilor partidului ce va fi organizat în cursul verii, iar rezultatul votului va fi anunțat în data de 9 septembrie.

Andrea Leadsom a vorbit despre legătura ei cu Dumnezeu

La rândul ei, candidata Andrea Leadsom a promis că, dacă va ajunge în 10 Downing Street – reşedinţa prim-miniştrilor britanici – va garanta drepturile celor aproximativ 3 milioane de cetăţeni din ţările Uniuniunii Europene care trăiesc şi lucrează în Marea Britanie.

Într-un interviu special acordat Channel 4, Leadson – creştină dedicată – a fost întrebată de Gary Gibbon dacă Dumnezeu a avut vreodată vreun dialog direct cu ea.

Această întrebare nu trebuie să fie luată în râs, nu trebuie să faci glume pe seama acestui subiect  … Eu simt că asta este ceea ce ţi-ar plăcea să faci“, a fost replica pe care i-a dat-o imediat candidata creştină gazdei emisiunii.

Sunt creştină şi sunt foarte mândră de acest lucru şi cred că această credinţă mă ajută şi în dorinţa mea de a face o campanie onestă şi de a beneficia de absolută integritate“, a mai spus ea.

Theresa May vrea să unească partidul şi ţara

Imediat după anunţul votului, Theresa May, şi-a făcut cunoscută încântarea că a obţinut “un larg sprijin din partea colegilor” ei . “Acest vot arată că Partidul Conservator se va putea reuni sub conducerea mea“, a mai spus ea.

Trebuie să avem o conducere care să negocieze cea mai bună variantă pentru ieşirea din Uniunea Europeană. Trebuie să ne unim partidul nostru şi ţara noastră. Trebuie să facem din Marea Britanie o ţară care să funcţioneze nu numai pentru cei aleşi, ci pentru toată lumea. Acestea sunt chestiunile pentru care colegii mei au votat. Acestea sunt chestiunile care vor câştiga sprijinul membrilor din toată ţara, cu adevărat în toată ţara“, a mai spus May.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceromaniatv

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: