4.2 C
London
Saturday, November 27, 2021
4.2 C
London
Saturday, November 27, 2021

The Cheeky Girls vor canta la cel de-al treilea eveniment anual Southampton Pride

Organizatorii de la al treilea Southampton Pride spun ca sunt “atat de incantati” pentru a avea The Cheeky Girls la cel de-al treilea eveniment anual.

Tocmai ca “cel mai rapid eveniment al Pridei din Sud“, peste 15.000 de homosexuali LGBT se așteaptă să vină în centrul orașului pentru evenimentul de o zi – ceea ce organizatorii spun că este de așteptat să aducă mai mult de £500.000 în economia locală.

Duo-ul românesc se va alătura unei serii de topuri de pop-pop când vor ajunge pe scena Guildhall Square, condusă de trupa de băieți și X Factor 2011 trio Union J.

- Advertisement -

Organizatorul Danny Langrish-Beard a spus: “Suntem atât de incantati ca fetele sa se alature Union J. pe data de 25 august, vor face intr-adevar o zi distractiva pentru toti si, speram, vor fi un pic cam obraznice (Cheeky)“.

Și el a promis un eveniment “mai mare” în acest an, cu mai multe activități pentru copii și o zonă mai mare pentru copii.

El a adăugat: “Mândria din acest an va fi și mai mare, va fi mult mai mult de făcut pentru copiii cu o zonă mai mare pentru copii, iar scena exterioară va avea o mulțime de muzică cu acte live și DJ-uri.

Și este încă un eveniment gratuit pentru întreaga familie.”

Organizatorii sunt în căutarea voluntarilor pentru a ajuta la strângerea de fonduri și pentru a ajuta în această zi.

Anul trecut, banii strânși la eveniment au fost donați grupurilor de caritate Chrysalis și Break Out Youth.

Melodia Cheeky Song (Touch My Bum) de la surorile gemene românești a vândut mai mult de 1,2 milioane de înregistrări – dar în ianuarie 2004 piesa a fost votată cel mai prost cântec pop de toate timpurile de către telespectatorii Channel 4.

Evenimentul de anul trecut a gazduit famosii cantareti din anii ’80, Sinitta și Sonia.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: