2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Tesco vrea să lanseze până la sfârşitul anului un smartphone propriu

[quote_box_center]Retailerul britanic Tesco vrea să lanseze până la sfârşitul anului un smartphone cu preţ redus sub brandul Hudl Phone, utilizând sistemul de operare Android, după succesul înregistrat de companie anul trecut cu tableta Hudl[/quote_box_center]

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că în opinia sa Tesco este probabil primul lanţ de magazine care oferă clienţilor un smartphone propriu.

- Advertisement -

Tesco nu a furnizat informaţii referitoare la preţ, dar noul dispozitiv mobil va ocupa probabil o poziţie similară pe piaţă celei a tabletei Hudl, care a fost lansată anul trecut la 119 lire sterline (201 dolari), în categoria inferioară a preţurilor, scrie publicaţia americană.

[pull_quote_center]La fel ca tableta Hudl, smartphone-ul va include un “T-button” care va conecta rapid utilizatorul cu oferta retailerului, printre care alimente, servicii bancare şi Blinkbox, serviciu online de muzică şi filme[/pull_quote_center]

Tableta Hudl, de asemenea bazată pe sistemul de operare Android, a reprezentat un succes rar pentru retailer într-o perioadă marcată de dificultăţi pe piaţa de origine, Marea Britanie, dar şi în străinătate.

Vânzările de produse alimentare online în Marea Britanie sunt estimate să crească de peste două ori în următorii cinci ani, potrivit firmei de cercetare IGD. Tesco a consemnat o creştere de 11% pe acest segment în anul fiscal încheiat în februarie, în timp ce vânzările pe ansamblu au stagnat.

- Advertisement -
Sourcemediafax

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: