18 C
London
Thursday, June 24, 2021
18 C
London
Thursday, June 24, 2021

Tesco anunță noi schimbări pentru cumpărători, pentru a proteja sănătatea publică

Cel mai mare supermarket din Marea Britanie și-a  actualizat regulile de siguranță în încercarea de a proteja sănătatea publică. Noile reguli sunt concepute pentru a diminua riscul de îmbolnăvire atât pentru clienți cât și pentru angajați.

La fel ca mulți alții, Tesco avea deja reguli de siguranță în vigoare pentru a respecta distanțarea socială impusă de către Guvern. CEO-ul Grupului Tesco David Lewis a trimis clienților un e-mail prin care aceștia au fost informați de noile schimbări survenite.

- Advertisement -

De acum înainte, Tesco va opera pe baza unui  sistem de culuoare unidirecționale. Această măsură a fost deja adoptată de către o varietate de supermarketuri din Essex, inclusiv Asda din Basildon Eastgate.

Tesco va introduce, deasemenea, și un sistem de acces în magazin după modelul “un client iese și altul intră”.

Gigantul supermarketurilor face un apel către clienți să viziteze magazinele în perioadele mai puțin aglomerate ale zilei pentru a-și face cumpărăturile.  

Tesco a spus: “Vă cerem să aveți răbdare în timp ce actualizăm casele de marcat.”

Puteți utiliza și aplicația gratuită Tesco Pay+ de la Tesco Bank, aplicație care are inclus un nivel de securitate bancară și permite plata cumpărăturilor în valoare  de până la  250£  cu o singură scanare contactless.”

Anterior, clienților le era permisă achiziția unui număr de trei bucăți din fiecare produs, lucru care se va schimba de acum pentru toate produsele cu cateva excepții particulare.

Excepțiile sunt următoarele:

  • Hârtia igienică și alte produse pe bază de hârtie
  • Produse de îngrijire personală și pentru curățenia casei,inclusiv dezinfectantul pentru mâni
  • Produse alimentare ambalate și la cutie, inclusiv paste și orez
  • Ouăle proaspete
  • Alimentele necesare pentru coacere
- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: