17.3 C
London
Friday, June 24, 2022
17.3 C
London
Friday, June 24, 2022

Teroristul de 18 ani a mai fost reținut în aceeași stație de metrou și se afla în vizorul Scotland Yard

Puștiul de 18 ani care a fost arestat sâmbătă a mai fost reținut în urmă cu două săptămâni de oamenii legii, la aceeași stație de metrou, Parsons Green, au povestit mai mulți vecini, relatează Daily Mail.

Tânărul le făcea multe probleme cuplului în vârstă care îl avea în grijă.

Poliția continuă perchezițiile în Sunbury-on-Thames, în Surrey, la o locuință care aparține unui cuplu în vârstă, care a avut în grijă sute de copii, de-a lungul timpului. Ronald Jones, de 88 de ani, și Penelope Jones, de 71 de ani, au fost decorați de regina Marii Britanii, pentru munca lor.

- Advertisement -

Serena Barber, în vârstă de 47 de ani, care îi ajută pe Penelope Jones și Ronald, le-a spus jurnaliștilor că ei au îngrijă doi băieți, străini. Unul este foarte tăcut și politicos, iar celălalt, de 18 ani, este ”îngrozitor”.

L-au arestat acum două săptămâni, la Parsons Green, nu știu penteu ce, apoi l-au eliberat și s-a întors la Penny și Ron. După aceea, Penny a spus că ar trebui să nu-l mai țină în grijă, pentru că nu-l poate ține sub control”.

Amintim că Donald Trump a atras atenția că teroristul implicat în atacul de la Londra se afla în vizorul Scotland Yard. 

30 de oameni au fost răniți, după ce un dispozitiv improvizat a explodat la metroul din Londra, vineri dimineață. Resturile bombei au fost examinate de specialiști. Potențialul acesteia era de sute de victime, morți și răniți, însă a explodat accidental, posibil înainte de a fi pusă la destinația-țintă, din cauza dispozitivului de declanșare.

Donald Trump a condamnat pe Twitter atentatul și pe „teroriştii rataţi”, afirmând că se aflau în vizorul Scotland Yard înainte de atac și că ar trebui acțiuni de preîntâmpinare mai viguroase.

Premierul Theresa May l-a atenționat pe liderul american „să nu speculeze despre o anchetă în derulare”.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: