3 C
London
Friday, April 1, 2022
3 C
London
Friday, April 1, 2022

Termeni si Conditii

RegatulUnit.com © ofera acces liber la continutul furnizat pentru toti vizitatorii sai.Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de RegatulUnit.com.

Accesul neautorizat, distribuirea, reproducerea, copierea, retransmiterea, publicarea, vanzarea, exploatarea (comerciala sau de alta natura) a continutului de pe RegatulUnit.com fara permisiunea prealabila a RegatulUnit.com este strict interzisa.Informatiile furnizate de RegatulUnit.com pot fi preluate de publicatiile on-line DOAR cu specificarea sursei, cu link direct catre RegatulUnit.com.

RegatulUnit.com isi rezerva dreptul de a stoca datele personale ale celor care viziteaza websiteul.Orice informatii furnizate de catre dumneavoastra sau adunate de RegatulUnit.com, sau parti terte, in timpul oricarei vizite pe website, vor respecta politica de confidentialitate a datelor cu caracter confidential.

RegatulUnit.com isi rezerva dreptul de a va suspenda calitatea de membru al portalului si accesul la orice continut, servicii, produse digitale, in cazul in care creaza prejudicii de orice fel.Utilizatorii sunt singurii responsabili de continutul propriu generat pe site (prin comentarii, aprecieri pe Facebook) si de interactiunea cu ceilalti membri ai comunitatii.Pentru orice conflict intre vizitatorii websiteului, RegatulUnit.com nu isi asuma responsabilitatea de a modera situatia.

RegatulUnit.com isi rezerva dreptul de a modifica periodic Termenii si conditiile de utilizare a siteului. De fiecare data când utilizati RegatulUnit.com se considera ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare din acel moment.

Este strict interzis sa folositi sau sa contactati RegatulUnit.com in scopul distrugerii sau alterarii portalului, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui RegatulUnit.com sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

Daca considerati ca orice material de pe RegatulUnit.com incalca drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Folosirea RegatulUnit.com se face sub autoritatea acestor reguli si in termenii si conditiile enuntate, pe care fiecare utilizator le accepta.RegatulUnit.com ofera utilizatorilor posibilitatea de a publica anunturi online, adauga evenimente, socializa pe forum.

Drepturile utilizatorului RegatulUnit.com Utilizatorul RegatulUnit.com are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa posteze anunturi personale, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic exclusiv in scopuri personale, non-comerciale.

Atentionare privind fraude posibileFiecare utilizator este raspunzator in intregime de informatiile pe care le transmite si de tranzactiile pe care le efectueaza.Este recomandata acordarea atentiei maxime mesajelor schimbate cu potentialii vanzatori/ cumparatori.NU exista nici un un sistem de certificare a anunturilor sau de control al platilor privind ofertele postate in acest site care sa fie in vreun fel aprobat sau sprijinit de catre RegatulUnit.com.

Sursa anunturilor: fiind un site public, cu utilizare gratuita si deschis oricarui utilizator care are acces la Internet, sursa anunturilor nu este cunoscuta in totalitate detinatorului si administratorului acestui site.Orice frauda sesizata poate fi raportata la info[@]RegatulUnit.com.

Obligatiile utilizatorului RegatulUnit.com.

  • Sa nu foloseasca website-ul pentru a incarca, publica sau transmite in alt mod anunturi cu un continut ilegal, defaimator, amenintator, abuziv, vulgar, rasist, care afecteaza intimitatea altei persoane sau ofenseaza in alt mod terte persoane;
  • Sa nu pretinda ca este o alta persoana sau un reprezentant al unei institutii daca acest lucru nu este adevarat si sa nu posteze anunturi in numele unei alte persoane sau institutii fara acordul acesteia;
  • Sa furnizeze date corecte de identificare ale propriei persoane;
  • Sa nu posteze, incarce sau sa transmita prin intermediul website-ului materiale asupra carora nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare, conform legilor romanesti si internationale, sau diferitor prevederi contractuale (informatii confidentiale, protejate prin drepturi de autor etc.);
  • Sa nu foloseasca website-ul RegatulUnit.com pentru a incarca, posta sau transmite in alt mod materiale care contine virusi sau alte programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;
  • Sa nu incarce, posteze sau sa transmita informatii despre modul de desfasurare a unor activitati ilegale, indiferent de natura acestora, in scopul de a promova acte ilegale;
  • Sa nu colecteze si sa nu foloseasca in scop comercial date personale despre ceilalti utilizatori ai serviciilor RegatulUnit.com.

Publicarea anunturilor

Administratorul site-ului are dreptul de a decide publicarea sau nepublicarea anunturilor completate de utilizatorii website-ului, fara nici o notificare prealabila, in vederea respectarii legislatiei in vigoare si a bunelor moravuri.

De asemenea nu se vor accepta SPAM-urile – zeci de anunturi cu acelasi continut.Clauza de neraspundereAdministratorul site-ului nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate in cadrul anunturilor publicate pe website-ul RegatulUnit.com.

Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu RegatulUnit.com sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le faceti publice in cadrul site-ului pus la dispozitie de RegatulUnit.com.

Utilizatorii RegatulUnit.com inteleg si isi asuma intreaga responsabilitatea pentru continutul materialelor postate, Administratorul site-ului neputand fi tras la raspundere pentru anunturile publicate automat de catre utilizatori pe acest website.

Administratorul site-ului nu va putea fi tinut raspunzator fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului RegatulUnit.com.Clauza de confidentialitateUtilizatorii RegatulUnit.com inteleg faptul ca din momentul completarii si salvarii anuntului personal, informatiile continute de acesta devin publice pe website.

Administratorul site-ului nu va divulga datele dumneavoastra unor terte persoane, decat in cazul in care aceasta este necesar pentru a respecta legea. Astfel, RegatulUnit.com isi rezerva dreptul de a va dezvalui identitatea (sau orice informatii pe care le avem de la dumneavoastra) in eventualitatea unei plangeri sau intentarii unei actiuni judecatoresti ca urmare a unui anunt transmis de dumneavoastra.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare Administratorul site-ului poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului.

Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site! Utilizarea site-ului de catre Dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.
 
Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare.

Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor administratorului site-ului si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.

Legea Dreptului de Autor trebuie respectata additional termenilor si conditiilor de mai sus.