13.2 C
London
Sunday, October 17, 2021
13.2 C
London
Sunday, October 17, 2021

Teatrul Old Vic din Londra, evacuat în urma unei alerte de securitate (video)

Teatrul Old Vic din Londra a fost evacuat de poliţie în cadrul unei alerte de securitate, poliţiştii spunându-le celor prezenţi că „sunt îngrijoraţi” cu privire la un obiect din clădire, scrie Independent, citat de Mediafax.

Teatrul Old Vic din Londra a fost evacuat în timpul unei interpretări a piesei „Woyzeck”, după ce poliţia a primit informaţii cu privire la o alertă de securitate nespecificată.

Poliţia a confirmat că spectatorii au fost forţaţi să părăsească teatrul central din Londra – care este situat lângă staţia Waterloo – incidentul fiind descris drept o „alertă de securitate”.

Cei prezenţi la incident au postat fotografii pe social media, arătând numărul celor care părăsesc clădirea, precum şi un cordon care blochează drumurile din jur.

- Advertisement -

Poliţia a fost chemată, la ora 14:38, sâmbătă, 27 mai, la The Cut, Waterloo, după ce a fost raportată o alertă de securitate la un teatru. Teatrul a luat decizia de a evacua clădirea. Specialiştii sunt la locul incidentului”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: