18.4 C
London
Monday, June 27, 2022
18.4 C
London
Monday, June 27, 2022

Târgul de universități britanice, Londra luna iunie 2018

SI UK găzduiește în luna iunie cel mai mare târg de Universități britanice unde atât studenții internaționali, cât și cei europeni au oportunitatea de a se întâlni cu peste 100 de reprezentanți ai diferitelor Universități din regatul unit.

Evenimentul este gratuit și are loc pe data de 2 iunie în centrul Londrei.  

Târgul de universități SI UK furnizează o platformă unică unde vizitatorii pot obține informații direct de la reprezentanții Universităților, Colegiilor și ai școlilor de limbi străine, în aceeași locație.

- Advertisement -

Aici poți afla mai multe detalii privind educația în marea britanie, cazarea în timpul studiilor și poți obține consiliere gratuită de la experți în ceea ce privește întregul process de aplicare.

Este foarte important ca studenții să fie cât mai bine informați înainte de a alege locul și domeniul de studiu. Consultanții internaționali o să vă stea la dispoziție și o să vă ajute cu toate informațiile necesare pentru a face alegerea corectă.

Peste 100 de expozanți ai instituțiilor de învățământ superior vor fi prezenți la târgul educațional ; printre care aflându-se și ultimii trei câștigători ai premiului prestigios „Times University of the Year”, și anume Lancaster, Leeds and Surrey. Precum și colegiul King’s College din Londra (clasat pe locul 23 în ranking-ul Quacquarelli Symonds în 2018); De astfel De Montfort & Exeter, universități premiate cu aur în anul 2017 pentru excelența cadrelor didactice.

O mare selecție de consilieri educaționali te așteaptă la târg, unde poți sta de vorba cu ei, ca să te ghideze apoi de-a lungul întregului proces de aplicare. Printre ei se află grupul educațional Cambridge, Kaplan și Navitas,oferind îndrumare directă către universitățile britanice.

Vizitatorii au posibilitatea de a participa gratuit la diferite seminare unde pot afla totul despre procesul de aplicare la Universitățile de top din marea britanie, inclusiv scrierea unei puternice declarații personale, precum și despre examenul de limbă engleză, IELTS.

Doar aici poți afla gratuit informații despre finanțarea studiilor, fonduri și burse internaționale oferite de universități și ce trebuie să faci pentru a le obține.

În cadrul evenimentului ai posibilitatea de a face programări gratuite pentru obținerea unei vize, unde echipa SI UK te poate îndruma în ceea ce privește aplicarea și obținerea unei vize pentru studenți sau pentru vizitatori.

Echipa de predare SI UK va fi prezentă în permanență pentru a te sfătui și pentru a-ți răspunde tuturor întrebărilor legate de examenul de limbă engleză IELTS.

Târgul universităților  britanice va avea loc sâmbătă pe data de 2 Iunie 2018, începând cu ora 12:00 până la ora 17:00 la Royal Lancaster London care se află la o distanță de mers pe jos de la stațiile de metrou Lancaster Gate și Paddington.

UK University Fair London

Date: Saturday 2nd June, 2018
Time: 12:00-17:00
Location: Royal Lancaster London

Intrare gratuită pentru vizitatorii europeni și internaționali, în urma înscrierilor online. Royal Lancaster London www.ukunifair.co.uk

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: