13 C
London
Saturday, January 29, 2022
13 C
London
Saturday, January 29, 2022

Tânărul care a atacat cu un cuțit mai multe persoane la Londra a compărut sâmbătă în fața unei instanțe

Tânărul norvegian de origine somaleză care miercuri noaptea a atacat cu un cuțit mai multe persoane la Londra, ucigând una dintre ele și rănind alte cinci, a compărut sâmbătă în fața unei instanțe din capitala britanică.

Zakaria Bulhan (19 ani), rezident în districtul Tooting din sud-vestul Londrei, a fost pus sub acuzare pentru crimă și tentativă de omor. Victima este o femeie de 64 de ani cu cetățenie americană, Darlene Horton. În incident au mai fost răniți doi australieni, un american, un israelian și un britanic.

Instanța a decis ținerea suspectului în arest până la următoarea înfățișare, prevăzută pentru săptămâna viitoare, după ce Bulhan și-a confirmat identitatea și a declarat că a înțeles acuzațiile care i se aduc.

- Advertisement -

Zakaria Bulhan, care părăsise Norvegia în 2002 și trăia în Londra de mai mulți anunturiuk.com Zakaria-Bulhanani, a atacat miercuri noaptea cu un cuțit mai multe persoane în Russell Square din Londra, în apropiere de British Museum. Poliția metropolitană din Londra a declarat la scurt timp după incident că ‘sănătatea mintală (a agresorului) a fost un element în acest atac oribil‘.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: